Automower

 

 

Smart Lawn care 430X
Klicka här för att ta reda på hur vi installerar din Husqvarna Automower

 

 

Husqvarna Automower® 305
Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar på upp till 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsmetoden gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och Automower® Connect@Home. Enkel att rengöra och tvätta med en slang.

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/au

Husqvarna Automower® 310 Mark II
Med sin kompakta fyrhjulsdesign tar Husqvarna Automower® 310 Mark II robotgräsklippare enkelt hand om gräsmattor på upp till 1000m2. Den kan hantera lutningar på 40% och till och med styra sig igenom smala passager. När jobbet är klart hittar trippelsökningsmetoden den snabbaste vägen tillbaka till laddstationen. Den är enkel att använda och rengöra, kan styras via din smartphone och har en frostvakt och vädertimer som justerar klipptiderna så att det passar säsongen.

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-310-mark-ii/

Husqvarna Automower® 315 Mark II
När du tar hand om gräsmattor på upp till 1500m2 gör Husqvarna Automower® 315 Mark II robotgräsklippare jobbet åt dig. Den kompakta fyrhjulsdesignen gör att den kan hantera lutningar på 40% och styra sig genom smala passager. När jobbet är klart hittar trippelsökningsfuktionen den snabbaste vägen tillbaka till laddstationen. Den är enkel att använda och rengöra, kan styras via din smartphone och har en frostvakt och vädertimer som justerar klipptiderna så att de passar säsongen.

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-315-mark-ii/

Husqvarna Automower® 405X
Husqvarna Automower® 405X – en pålitlig och högprestrerande modell i X-line-serien, lämpad för mindre gräsmattor. Den klipper komplicerade gräsmattor upp till 600m2, med systemmatisk klippning för perfekt klippta smala passager och hanterar lätt backar med en lutning på 40%. Bekymmerslös drift tack vare elektrisk klipphöjdsjustering, målhöjdsfunktion, frostskydd och vädertimer. Rengörs enkelt och tvättas av med en slang. Som medlem i X-line-sortimentet, har den Automower® Connect med GPS-stöldspårning och GPS-assisterad navigering för att ge dig kontrollen vart du än befinner dig och X-line design med LED-strålkastare, främre stötfångare och specialfärgade hjulkåpor. Också utrustad med FOTA. 

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-405x/

Husqvarna Automower® 415X
Husqvarna Automower® 415X – en pålitlig och högprestrerande modell i X-line-serien, lämpad för mindre gräsmattor. Den klipper komplicerade gräsmattor upp till 1500m2, med systemmatisk klippning för perfekt klippta smala passager och hanterar lätt backar med en lutning på 40%. Bekymmerslös drift tack vare elektrisk klipphöjdsjustering, målhöjdsfunktion, frostskydd och vädertimer. Rengörs enkelt och tvättas av med en slang. Som medlem i X-line-sortimentet, har den Automower® Connect med GPS-stöldspårning och GPS-assisterad navigering för att ge dig kontrollen vart du än befinner dig och X-line design med LED-strålkastare, främre stötfångare och specialfärgade hjulkåpor. Också utrustad med FOTA. 

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-415x/

Husqvarna Automower® 435X
Husqvarna Automower® 435X AWD – en pionjär på robotmarknaden. En modell med fyrhjulsdrift som enkelt sköter gräsmattor på upp till 3500m2, som klarar hinder, tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Robotklipparen har X-line design och unikt ledat chassi för utmärkt manöverbarhet. Sensorer och GPS-assisterad navigation kartlägger gräsmattan och säkerställer ett jämnt klippresultat även på trånga och avlägsna områden. Utrustad med Automower® Connect som via din smartphone ger dig kontrollen och möjligheten att skapa individuella arbetsområden och klippfria zoner. Utrustad med FOTA (Firmware Over The Air) och AIM-teknologi. 

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-435x-awd/

Husqvarna Automower® 520
Robotgräsklippare avsedd för professionell användning. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services på dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattoroch klarar branta sluttningar på upp till 45% (24º) med perfekt resultat – även när det regnar. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet. 

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-520/

Husqvarna Automower® 550
Robotgräsklippare utformad för professionell användning i en maskinpark. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services™ via dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer säkerställer jämn täckning av komplexa gräsmattor, samtidigt som den automatiskt anpassar klippfrekvensen till gräsmattans tillväxt. Klarar branta sluttningar på upp till 45% (24º) med perfekt resultat – även när det regnar. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-550/

Husqvarna Automower® 550 EPOS™
Robotgräsklippare utformad för professionell användning. Fullt utrustad modell med Husqvarna EPOS™-vägledning med transportvägar, AppDrive och exakt områdeshantering. Med virtuella gränser kan du definiera flera arbetsområden med olika inställningar samt ställa in tillfälliga zoner där roboten inte får vara. Hanterar alla typer av gräsmattor, navigerar i smala passager och hanterar sluttningar på upp till 45% (24º) med perfekt klippresultat – även i regninga förhållanden. EPOS™-referensstation tillkommer.  

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-550epos/

Husqvarna Automower® 535AWD
Avancerad och högeffektiv robotgräsklippare med fyrhjulsdrift utvecklad för professionell användning. Hanterar gräsmattor på upp till 3500kvm, navigerar enkelt förbi hinder, klarar tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Enkel hantering för kommersiell användning. Objektdektetering genom ultraljudsteknik, styrning på distans och övervakning – tillsammans med resten av din maskinpark – med hjälp av Husqvarna Fleet Services™. 

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/automower-535awd/

Husqvarna CEORA™ 544 EPOS™
Högprestrerande robotmodell för underhåll av stora ytor, med Husqvarna EPOS™ teknologi. Ytor upp till 40.000kvm. Fungerar autonomt och systematiskt inom virtuella gränser, vilket möjliggör flexibel och problemfri gräsvård. Levererar mycket professionellt resultat för idrottsplatser eller större anläggningsytor. Fungerar tyst och utan utsläpp när den används. Denna CEORA™ 544 EPOS™ konfiguration består av drivenhet CEORA™ 544 EPOS™ tillsammans med klippaggregat RZ 43M och laddstation CS4. EPOS™ referensstation säljes separat.

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/ceora-544epos-komplett-konfiguration/

Husqvarna CEORA™ 546 EPOS™
Högprestrerande robotmodell för klippning av stora ytor med Husqvarna EPOS™ teknologi. Systematisk precisionsklippning för optimerad flexibilitet och skräddarsydd funktionalitet inom virtuella gränser. Hanterar mycket stora ytor som flera fotbollsplaner, golfbanor, hotell, företag eller kommunala anläggningar. Levererar ett professionallt resultat på gräsmattan, fungerar tyst och utan utsläpp under användning. Denna CEORA™ konfiguration består av drivenhet CEORA™ 546 EPOS™  tillsammans med klippaggregat Razor 43M och laddstation CS4. EPOS™ referensstation säljes separat. 

Läs mer här: https://www.husqvarna.com/se/robotgrasklippare/ceora-546epos-komplett-konfiguration/