Automower


Klicka här för att ta reda på hur vi installerar din Husqvarna Automower

Husqvarna Automower® 105
Vi introducerar den tredje generationens Husqvarna Automower® med en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 600 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan. En sann medlem i den framgångsrika Automower®-familjen, vilket betyder att gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås.Läs mer:

 

Husqvarna Automower® 310
Effektiv 4-hjulig robotgräsklippare för medelstora och mer komplexa gräsytor. Lämplig för områden upp till 1000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik styr automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Det intuitiva menysystemet möjliggör personliga inställningar för när du vill att maskinen ska klippa. Snap-covers i olika färger finns som tillval.Läs mer:

 

Husqvarna Automower® 315
Välutrustad 4-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för mediumstora ytor upp till 1500m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar hem klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Kaross med snäppfäste i olika färger finns som tillval.Läs mer:

 

Husqvarna Automower® 420
En mer avancerad modell med högre kapacitet. Den utför såväl klippning som laddning automatiskt och passar för tomter på upp till 2200 m². När batteriet behöver laddas så går klipparen på egen hand till laddstationen och laddar sig. När klipparen återigen är fulladdad så återgår den till gräsmattan och fortsätter klippa. Eftersom denna modell klipper gräset så ofta är klippresultatet utmärkt. Genom att använda de olika inställningarna på kontrollpanelen och displayen, kan klipparen ställas in på att utföra ett förstklassigt jobb även på komplicerade gräsmattor. Finns nu i olika färger, som tillbehör.Läs mer:

 

Husqvarna Automower® 430x
En stor robotklippare med massor av inbyggd intelligens och smarthet i mjukvaran, bland annat utrustad med GPS-navigator för effektiv klippning på de mest varierande och krävande ytorna. Passande för större ytor upp till 3200m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning upp på 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Polarvit kaross och strålkastare finns som tillval.Läs mer:

 

Husqvarna Automower® 440
Husqvarna Automower® 440 är en robust och väldigt pålitlig robotgräsklippare för trädgårdar upp till 4000m². Tyst och automatiskt hanterar den komplexa ytor, trånga passager, tuff terräng och backar med upp till 45% lutning. Vädertimer anpassar klippningen efter gräsets tillväxt. Med två guidekablar och fyra olika sätt att hitta tillbaka till laddstationen får du en perfekt klippt gräsmatta med minsta möjliga insats från din sida.Läs mer:

 

Husqvarna Automower® 450x
Förstklassig modell från världsledaren inom robotgräsklippning. Smart nog att ta sig an utmaningar som stora och komplexa gräsmattor, en eller flera trånga passager, hinder, tuff terräng och backar med lutningar upp till 45%. GPS-assisterad navigering med en mängd andra smarta funktioner, inklusive Automower® Connect som ger dig full kontroll över din Husqvarna Automower® i din smartphone. Dess funktioner hjälper till att hålla din gräsmatta grön, frisk och perfekt klippt.Läs mer: